Bezbednost i zdravlje na radu

Program osposobljavanja za bezbedan i zdrav rad i provera osposobljenosti

  1. Zakonom o izmenama i dopunama Zakona o bezbednosti i zdravlju na radu, između ostalog, poslodavci su obavezani da izrade Program osposobljavanja za bezbedan i zdrav rad i da u daljem vrše osposobljavanja zaposlenih prema usvojenom Programu.

Takođe, obavezni su da vrše proveru osposobljenosti svih zaposlenih za bezbedan i zdrav rad i to:

  • Zaposlenih koji rade na radnim mestima sa povećanim rizikom minimalno na 12 meseci,
  • Zaposlenih na ostalim radnim mestima minimalno na 4 godine.

TEHPRO ima vrhunske stručnjake za BZR koji za vas mogu izraditi analize, definisati potrebe za osposobljavanjem, izraditi potpuni program i vršiti osposobljavanje i eksternu proveru osposobljenosti u skladu sa usvojenim Programom.

  1. Već možete naručiti i novi Priručnik za pripremu stručnog ispita u oblasti BZR, potpuno usklađen sa važećim Programom i Zakonom o izmenama i dopunama zakona o bezbednosti i zdravlju na radu.

TEHPRO poseduje kvalifikovan, osposobljen i tehnički opremljen kadar, sposoban za pružanje kompleksnih usluga u oblasti zaštite. Savremena svetska iskustva se konstantno prate i primenjuju u praksi, uz redovnu edukaciju i nabavku najsavremenije opreme za merenja, ispitivanja, preglede i servisiranje. Iskustvo od preko 25 godina i zadovoljni komitenti govore da su se trud i sredstva uložena u edukaciju i opremanje naših kadrova višestruko isplatili.


1. KONSALTING:


2. EDUKACIJA:


3. LABORATORIJA – MERENJA I ISPITIVANJA:


4. PREGLEDI I ISPITIVANJA:


5. NADZOR NA GRADILIŠTIMA:


6. PROJEKTOVANJE:


7. SERVISIRANJE, KALIBRACIJA I PREGLED: