Zaštitna oprema

HTZ oprema ili LZS?

Na našem tržištu zaštitne opreme umesto ličnih zaštitnih sredstava (LZS) odomaćen je stariji termin HTZ oprema (Higijensko-tehnička zaštita). Taj termin se koristio u prošlosti i nije primenjiv u današnjim uslovima.

Cepro oprema za zaštitu pri zavarivanjuKnuffi upozoravajući štitnici i trake za zaštitu od udaraMasterlock oprema za blokadu i zaključavanje svih vidova energijeMasterlock oprema za obeležavanje i zaključavanje
Pored usluga, bavimo se i prodajom zaštitne opreme, ugradnjom i održavanjem, edukacijom za korišćenje opreme i sredstava za zaštitu. Od 1996. godine na tržište Srbije plasiramo lična zaštitna sredstva, instrumente i sisteme za detekciju eksplozivnih i toksičnih gasova, vatrogasno spasilačku opremu i opremu za blokadu i zaključavanje svih vidova energije. Svi proizvodi su vrhunskog kvaliteta, izrađeni prema zahtevima evropskih standarda, primenom najsavremenijih tehničkih rešenja. Za svu opremu obezbeđujemo: atestnu dokumentaciju u skladu sa članom 24. Zakona o BZR, tehnička uputstva na srpskom jeziku, osnovno održavanje i servisiranje (uključujući i rezervne delove), edukaciju i osposobljavanje za upotrebu i korišćenje, pregled i ispitivanja u skladu sa tehničkim propisima.