Vesti i događaji

Permalink to Konsultantske usluge i učešće u realizaciji kompanijskog Dana bezbednosti (Safety day)

Konsultantske usluge i učešće u realizaciji kompanijskog Dana bezbednosti (Safety day)

Novi program:

Konsultantske usluge i učešće u realizaciji kompanijskog Dana bezbednosti (Safety day)

Sistem bezbednosti kod poslodavaca počiva na prevenciji, razvoju svesti o odgovornosti svih koji učestvuju u procesima rada. Nema bezbednosti na radu bez potpune posvećenosti rukovodilaca svih nivoa i bez osmišljenog uključivanja svih zaposlenih.

Polazeći od toga, uspešne kompanije razvijaju niz promotivnih aktivnosti na unapređenju svesnosti i podizanju odgovornosti u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, zaštite od požara i zaštite životne sredine. Dobra praksa je organizovanje „Dana bezbednosti“ (Safety day), odnosno celodnevnih aktivnosti usmerenih na podizanje kulture bezbednosti, odgovornosti i stručnosti u ovim oblastima. Neke kompanije razvijaju i programe „nedelja bezbednosti“ ili „mesec bezbednosti“.

Zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji i učešću u organizovanju ovih aktivnosti sa mnogim kompanijama koje neguju najviše HSE standarde i vrhunskim stručnjacima u oblasti zaštite, Tehpro d. o. o. nudi konsultantske usluge i učešće u realizaciji ovih promotivnih aktivnosti.

Za naše klijente možemo osmisliti program aktivnosti, izrađivati promotivne materijale (plakate, banere, bilborde, flajere, video materijale i dr), prigodne edukacije zaposlenih i svih nivoa rukovođenja, promociju zdravlja i preventivne medicinske preglede, vežbe zaštite od požara, spašavanja i evakuacije, saniranje ekoloških incidenata i niz drugih aktivnosti prilagođenih delatnosti i organizaciji svakog konkretnog klijenta.