Vesti i događaji

Permalink to KURS ZA INTERNE PROVERIVAČE QMS I OHSAS

KURS ZA INTERNE PROVERIVAČE QMS I OHSAS

Kao što Vam je poznato, standardi ISO 9001:2015 i OHSAS 18001:2007 danas su u poslovnom svetu prepoznati i priznati kao najbolji alati za upravljanje privrednim društvima. Primena zahteva standarda osigurava bolje i transparentnije praćenje svih segmenata poslovanja nužnih za upravljanje i stvara uslove za stalno unapređenje poslovanja i unapređenje sistema bezbednosti i zdravlja na radu u privrednim društvima.

Pozivamo Vas, da nam se pridružite na našem dvodnevnom kursu za obuku internih proverivača sistema menadžmenta kvalitetom (QMS) i bezbednošću i zdravljem na radu (OHSAS).

KURS ZA INTERNE PROVERIVAČE QMS I OHSAS
PREMA ZAHTEVIMA STANDARDA ISO 9001:2015 I OHSAS 18001:2007
08– 09.06.2016. godine, (9-1530), Beograd, Lole Ribara 120

U privrednom društvu se uspostavlja jasna organizacija rada u definisanom sistemu ovlašćenja i odgovornosti, postavljaju se modeli kvalitetnog praćenja najvažnijih procesa. Osim toga, kroz određivanje kriterijuma i metoda praćenja realizacije pojedinih segmenata poslovanja realizuju se zakonske obaveze u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu na kvalitetan i napredan način.

Cilj kursa: unapređenje znanja zaposlenih koji su uključeni u proces provere sistema menadžmenta kvalitetom i bezbednošću i zdravljem na radu o značaju internih provera, planiranju i sprovođenju provera, metodama i tehnikama provere i izradi dokumentacije o sprovedenoj proveri.

Kome je kurs namenjen: polaznici mogu biti sve osobe koje žele samostalno ili u okviru određene organizacije da se osposobe za proveru QMS i OHSAS, u skladu sa međunarodno priznatim standardima, kao i osobe koje su na bilo koji način i po bilo kom osnovu uključene u rad sistema menadžmenta, ali može biti od velikog značaja i za rukovodioce sektora/službi čije je učešće od suštinskog značaja za uspešno sprovođenje internih provera.

Način rada: kurs traje dva dana i predstavlja kombinaciju prezentacija, vežbi i radionice na temu najznačajnijih aktivnosti interne provere QMS i OHSAS.

PLAN KURSA ZA INTERNE PROVERIVAČE QMS I OHSAS (1116 downloads)

Koristi za učesnike kursa:

  • Razumevanje primene međunarodnih standarda;
  • Značaj internog proveravanja u okviru sistema menadžmenta;
  • Odgovornosti i zadaci internih proverivača;
  • Objektivno analiziranje utvrđenog stanja;
  • Sposobnost ocene stanje i pripreme izveštaja o izvršenoj proveri;
  • Sposobnost planiranja i izvršenja interne provere prema pisanim procedurama;
  • Praktična vežbanja internih provera.

Svaki polaznik koji uspešno završi kurs dobija diplome internog proverivača za provere sistema menadžmenta kvalitetom i bezbednošću i zdravljem na radu.

Kotizacija za učesnike: 354 EUR (sa uračunatim PDV-om) po srednjem kursu NBS na dan izdavanja predračuna. Kotizacija uključuje prezentovane materijale u elektronskoj formi, kafe pauze i koktel posluženje oba dana.

Prijava za učešće: u slobodnoj formi, prijave možete poslati na adresu:

Lole Ribara 120, 11250 Beograd – Železnik; fax: 011/ 2580-785. ili e-mail: .

Na osnovu prijave, dostavićemo vam predračun za uplatu kotizacije.

Kontakt: Vesna Papak, tel. 011/2580-911, 011/6580-795 i 062/808-1706.