Vesti i događaji

Permalink to Specifični problemi BZR u JK preduzećima

Specifični problemi BZR u JK preduzećima

Zaposleni u javnim komunalnim preduzećima (JKP) su izloženi mnogobrojnim rizicima po bezbednost i zdravlje na radu. Nema ni jedne opasnosti od povređivanja i štetnosti po zdravlje zaposlenih (sa liste poznatih opasnosti i štetnosti) koja nije prisutna u radnim procesima i na radnim mestima u gradskim toplanama, održavanju vodovoda i kanalizacija, gradske čistoće, javnih površina, grobalja i dr. Rad na otvorenom, na visini, u zatvorenom prostoru, na javnim saobraćajnicama, podizanje i prenos tereta, iskopi, težak fizički rad, rad u prisustvu hemijskih, fizičkih i bioloških štetnosti, rad u smenama, kućna dežurstva… samo su neke od najizraženijih. Zato je organizovanje bezbednosti i zdravlja na radu u JKP izuzetno složen i odgovoran posao.

Društvo za usluge u oblasti zaštite TEHPRO d.o.o. se profesionalno bavi poslovima bezbednosti i zdravlja na radu. Imamo vrhunske stručnjake različitih profila koji Vam mogu pomoći u organizovanju ovih poslova na zakonit, bezbedan i zdrav način. Pozivamo Vas da prisustvujete seminaru u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu na temu:

Specifični problemi bezbednosti i zdravlja na radu u javnim komunalnim preduzećima
04. oktobar 2013. godine, Beograd, Hotel „Palace“, Topličin venac 23

Seminar organizujemo uz stručnu podršku i učešće predstavnika Uprave za bezbednost i zdravlje na radu Ministarstva rada, zapošljavanja i socijalne politike.

Seminar je namenjen: direktorima, stručnim licima za bezbednost i zdravlje na radu, rukovodiocima sektora i službi u svim javnim komunalnim preduzećima.

Cilj: napredno osposobljavanje za planiranje i organizovanje preventivnih mera za bezbedan i zdrav rad u tehnološkim i radnim procesima JKP.

Način rada: pozvani eksperti i eksperti iz TEHPRO d.o.o. prezentuju svoja izlaganja po svim izabranim pitanjima, po kojima se zatim vodi diskusija. Plan rada dat je u prilogu.

Kotizacija za učesnike: 7.200,00 (sa uračunatim PDV-om). Kotizacija uključuje: sav materijal sa seminara u elektronskoj i/ili pisanoj formi i uverenje o učešću na seminaru, zajednički ručak po završetku seminara i kafe posluženje u pauzama. Smeštaj nije uključen u kotizaciju.

Prijava za učešće: u slobodnoj formi, prijave možete poslati na adresu:

Lole Ribara 120, 11250 Beograd – Železnik;

fax: 011/2580-785, 2580-911,
ili e-mail:

Kontakt: Vesna Papak, tel. 062/808-1706.
Na osnovu prijave, dostavićemo vam predračun za uplatu kotizacije.