Vesti i događaji

Permalink to Seminar: Bezbednost i zdravlje na radu u pravosudnoj praksi

Seminar: Bezbednost i zdravlje na radu u pravosudnoj praksi

POZIV ZA SEMINAR BEZBEDNOSTI I ZDRAVLJA NA RADU U PRAVOSUDNOJ PRAKSI

Tara, Hotel „Omorika“ 04, 05. i 06. april 2012.

Već šest godina se primenjuje Zakon o bezbednosti i zdravlju na radu. Zakon je dosta restriktivan i stavlja poslodavce u poziciju objektivne odgovornosti za sve posledice nebezbednog rada i subjektivne odgovornosti rukovodilaca i drugih zaposlenih za propuste u izvršenju zakonskih obaveza. Stečena su značajna iskustva u pravnoj praksi primene ovog zakona. Ipak, još uvek su prisutni brojni problemi i nesnalaženja.

Društvo za usluge u oblasti zaštite TEHPRO d.o.o. ima dugogodišnje iskustvo u obavljanju poslova bezbednosti i zdravlja na radu (BZR). Posedujemo sve licence u ovoj oblasti. Pored praktične primene zakona obavljanjem konkretnih poslova BZR za poslodavce širom Srbije, našim klijentima dajemo i podršku pravnog eksperta sa položenim stručnim ispitom u oblasti BZR. Radimo i sudska veštačenja u ovoj oblasti.

Sveobuhvatnost materije koja je prisutna u radu diplomiranih pravnika zahteva dodatne informacije specifičnog karaktera koje se ne proučavaju u obrazovnom sistemu.

Zbog toga, pozivamo Vas, da prisustvujete našem stručnom seminaru na kojem će pravni eksperti i eksperti za BZR prezentovati osnovne probleme i praksu upravnog, parničnog, prekršajnog i krivičnog postupka.

Seminar je namenjen: sudovima (prekršajni, parnični, krivični ), advokatima, tužiocima, diplomiranim pravnicima kod poslodavaca i u državnim organima i organizacijama i dr.

Cilj: stručno usavršavanje diplomiranih pravnika, unapređenje sudske prakse i ukazivanje na nejasnoće u vođenju različitih postupaka, naročito kod određivanja ko sve može biti odgovorno lice.

Način rada: Eksperti iz TEHPRO d.o.o. prezentuju uvodna izlaganja po izabranim pitanjima po kojima se zatim vodi diskusija. Plan realizacije u prilogu.

Svaki polaznik dobija sublimat rasprave i uverenje o učešću na seminaru.

Kotizacija za učesnike: 12.508,00 (sa uračunatim PDV-om). Kotizacija uključuje materijal sa seminara u elektronskoj formi i zajedničku večeru.

Prijava za učešće: u slobodnoj formi, prijave možete poslati na adresu:

Branka Radičevića 7g, 11250 Beograd – Železnik; fax: 011/2581-056, 2581-057,

ili e-mail: Kontakt: Vesna Papak, tel. 2580-785 i 062/808-1706.

Na osnovu prijave, dostavićemo vam predračun za uplatu kotizacije.

Rezervacija smeštaja: Hotel „Omorika“ kontakt telefon 031/593-530 i 064/825-7151 (od 7 i 30 do 14h). Obavezno naznačiti seminar „TEHPRO“. Cene pun pansion jedno krevetne 3.150,00 i dvokrevetne 2.450,00; cene polupansion jedno krevetna 2.900,00 i dvokrevtna 2.200,00.