Vesti i događaji

Permalink to Seminar: Specifični problemi žena na radu

Seminar: Specifični problemi žena na radu

Savremeno radno pravo, zasnovano na konvencijama Međunarodne organizacije rada, promoviše ravnopravnost žena na radu i postavlja pred poslodavce neke specifične zahteve u pogledu zapošljavanja i rada žena. Praktična primena ovih zahteva je veoma različita i ostavlja puno prostora za unapređenje položaja žena na radu. Tim povodom pozivamo Vas na seminar sa temom:

SPECIFIČNI PROBLEMI ŽENA NA RADU
26. 02 – 28. 02. 2014. godine, Hotel „OMORIKA“, Tara

Društvo za usluge u oblasti zaštite TEHPRO d.o.o. već preko 20 godina promoviše zaštitu ljudi na radnim mestima i u radnim procesima. Posedujemo sve licence u oblasti zaštite, tim stručnjaka različitih profila i dugogodišnje iskustvo u organizovanju seminara, savetovanja i radionica u oblastima bezbednosti i zdravlja na radu, radnog prava, zaštite od požara i zaštite životne sredine.

Povodom 8. marta, Dana žena, organizujemo seminar na temu: Specifični problemi žena na radu. Ideja nam je da seminar postane tradicionalan u prelepom ambijentu planine Tare, sa osnovnim ciljem da se stalno unapređuje radno-pravni položaj i bezbednost i zdravlje na radu zaposlenih žena, ali i da pružimo priliku poslodavcima da na pravi način pokažu pažnju prema svojim zaposlenim ženama, koja je nešto drugačija od tradicionalnih načina obeležavanja ovog praznika.

Seminar je namenjen: zaposlenim ženama, sindikalnim aktivistima, članovima odbora za BZR, ali i rukovodiocima koji treba da brinu o specifičnim problemima žena na radu.

Način rada: Eksperti iz TEHPRO d.o.o, pozvani spoljni saradnici i eventualno prijavljeni učesnici prezentuju uvodna izlaganja po pitanjima radno pravnog statusa žena na radu, specifičnih zahteva međunarodne i nacionalne regulative, zaštite materinstva, stresa, menadžerskih bolesti, zlostavljanja na radu, aktuelnih izmena zakonodavstva i drugih problema. Predviđene su i raznovrsne rekreativne aktivnosti.

Kotizacija za učesnike: 10.800,00 RSD (sa PDV-om). Za grupe 3-5 učesnika odobravamo popust 10%, a preko 5 učesnika popust 20%. Kotizacija ne uključuje smeštaj i ishranu.

Prijava za učešće:u slobodnoj formi, prijave možete poslati na adresu.

Kontakt: Vesna Papak, tel. 2580-785, 2580-911 i 062/808-1706, ili e-mail: .
Na osnovu prijave, dostavićemo Vam predračun za uplatu kotizacije.

Rezervacija smeštaja: Hotel „Omorika“ , kontakt telefon: 031/593-530; fax: 031/593-546, e-mail: .
Cene hrane i smeštaja: pansion u svim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama 2.650,00 dnevno po osobi, doplata za jednokrevetnu sobu 700,00 din, a za apartman 1.300,00 dnevno po osobi.